SIGDETMEDSTREGER


Her på siden kan du danne dig et overblik over de services SIGDETMEDSTREGER tilbyder.


Kurser

✦ Tegnekonsulenten

✦ Netværk for grafisk facilitatorer

Tegneevents

✦ Visuelle processer


Kurser i Grafisk facilitering

Virksomhedskurser

Hel- og halvdags kurser

・Begynder- og udvidet kurser


Det gennemgående i kurserne hos SIGDETMEDSTREGER er, at vi tager udgangspunkt i simple streger og lige meget om man ofte sidder med en tusch i hånden eller ej, så kan alle være med.


Læs mere om kurser i Grafisk facilitering her

・ Brug SIGDETMEDSTREGER som værktøj til hverdagen


Der er så mange områder, hvor det giver mening at bruge grafisk facilitering som formidlingsværktøjet. F.eks. til ordblinde, modtagerbørn, børn med diagnoser eller i udskolingen, hvor eleverne skal have flere værktøjer de kan vælge imellem, når de skal lave produkter til deres eksamener.


Læs mere om Tegnekonsulenten herTegnekonsulenten

Netværk for grafisk facilitatorer

・ Bliv en del af noget større


Den visuelle legeplads er netværket til dig, der ser fordelen i at mødes med andre professionelle, der ligeledes ønsker at udvikle sig inden for grafisk facilitering


Læs mere om netværket her

Tegne events

・ Lad os tegne sammen - på den sjove måde

Book et tegneevent gennem SIGDETMEDSTREGER. Om det er et familie mini-kursus, et tegne event til den årlige veninde “kom-sammen” eller måske et anderledes indslag til din venindes polterabend, så er det muligt at få SIGDETMEDSTREGER til at komme forbi til et par sjove og farverige timer. Har du måske prøvet at spille tegne-bingo?


Læs mere om de mange typer af tegne events her

Visuelle IT-Processer

・ Gør processen visuel

Du læste rigtigt! VISUELLE IT-processer og ikke VIRTUELLE IT-processer. Med mere end fjorten års erfaring fra IT-branchen, har SIGDETMEDSTREGER kombineret sine to fagligheder. Det giver god mening - komplekse IT-processer formidlet i en simpel udgave.


Nysgerrig på hvordan? Læs mere her