En positiv og tryg læringsoplevelse


Jeg vil varmt anbefale begynderkurset i grafisk facilitering hos Karina og SIGDETMEDSTREGER.

Karina er, udover at være superskarp med tuscher, også en fantastisk storyteller, som skaber de mest levende billeder i såvel deltagernes hoveder som på papiret. Hun opbygger en positiv og tryg læringsoplevelse, der gør det sjovt og engagerende at lære grafisk facilitering.


Kurset er en fantastisk måde at udvikle sine visuelle færdigheder på. Jeg har virkelig nydt at deltage og fandt det både givende og inspirerende. Jeg var selv i gang med den grafiske facilitering med det samme, jeg kom hjem fra kurset!

- Sabrina Tang Geggie, Evida

Enorm proffesionalisme


❝Jeg kontaktede SIGDETMEDSTREGER for at få bragt en overskuelig lethed ind over vores  booking-proces. Jeg oplevede en enorm professionalisme fra Karina, som både lyttede til mig og mine ønsker og samtidig researchede konceptet på kryds og tværs.


Det gjorde at det blev et effektivt samarbejde, hvor stil og farver sad i skabet første gang. Vi skulle derfor kun igennem mindre korrekturer førend vi stod med det færdige produkt. Korrekturerne blev leveret prompte og alt blev leveret til tiden.


Jeg giver SIGDETMEDSTREGER og Karina mine varmeste anbefalinger.


- Didde Gökpinar, indehaver af Happy-Home-Office

Kompetent medspiller


Det er ikke mange mennesker, du ikke har mødt eller samarbejdet med før, som du kan inddrage i et projekt, der er nyt for dig selv og dermed også en anelse nervepirrende at føre ud i livet. Det kan du med Karina.


Jeg manglede en grafisk facilitator som supplement til en gående workshop for en efterskolebestyrelse, hvor flere pegede på Karina, og pludselig stod jeg side om side med en kompetent medspiller, der kvalificerede mit arbejde både under og efter workshoppen. Gennem Karinas streger har efterskolebestyrelsen fået sig et fælles sprog og en synlighed i hverdagen på de emner, der er vigtige at kaste lys på i fremtiden.


Det var en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Karina – så meget, at vi helt sikkert gør det igen❝.


- Majbritt Mikkelsen, netværksfacilitator for Stol På Mennesker og Walk Away.


Godt og brugbart kursus


Karina ramte lige præcis ind i det jeg havde håbet! Hun fik tændt en masse nye tegnere- og grundigt inspireret de der allerede tegnede lidt i forvejen.


Rigtig mange af mine medarbejdere har været forbi og udtrykke at det var et godt- og brugbart kursus. Flere har f.eks. fanget mig for at vise hvordan deres opslag i klassen nu ser ud- der er brugt mange ideer og tips fra eftermiddagen med SIGDETMEDSTREGER❝.


- Peter Mortensen, Skoleleder på Skægkærskolen

Veltilrettelagt kursus


Det var et kursus, som levede helt op til sin beskrivelse. Det var veltilrettelagt, hvor vi fik en rigtig god indførelse i brugen af ikoner og masser af øvelser i selv at tegne.


Karina gav meget af sig selv og man kunne virkelig mærke, hvor meget hun selv brænder for brugen af grafisk facilitering❝.


- Charlotte Knudsen, IT-Projektleder

Sjovt og brugbart kursus


Jeg var på Karinas kursus i grafisk facilitering her i efteråret. Det var sjovt og hyggeligt og helt vildt så mange brugbare tegninger vi fik lavet på ingen tid.


Karina er en levende underviser, der brænder for sit fag og det smitter af på alle.


- Line Skipper, Daglig leder, AOF

Evne til formidling og læring


I foråret 2022 var jeg på et kursus i grafisk facilitering hos Karina. Det var virkelig en god og lærerig dag og Karinas evne til at formidle og være til stede i rummet ramte mig i første sekund.


Hun er nærværende og inspirerende og tilbød med sit kursus en tryg øvebane. Jeg har en koordinatorfunktion i en familieafdeling hvor mødeledelse fylder meget. Jeg havde længe gået med en lyst til at gøre disse møder mere visuelle så alle såvel professionelle som familie går derfra med en ejerskabsfølelse. Karinas store værktøjskasse var lige det jeg manglede for selv at komme i gang.


- Pernille Nedersee, Koordinator i en familieafdeling