Netværket Den Visuelle legeplads

Den Visuelle legeplads

➤ Rigtig mange har allerede stiftet bekendtskab med grafisk facilitering – og rigtig mange har også allerede brugt det i sin rolle som facilitator, underviser eller måske lavet superfede plancher til et projekt på arbejde.


Som alle andre kurser og værktøjer vi har fået tillært, så glemmer vi det, hvis vi ikke aktivt får det brugt. Den visuelle legeplads er netværket til dig, der ser fordelen i at mødes med andre professionelle, der ligeledes ønsker at udvikle sig inden for grafisk facilitering.


Netværket mødes 4 gange årligt i 4 timer (Kl. 12.00 - 16.00) og  SIGDETMEDSTREGER sørger for, at der hver gang er relevante emner på dagsordenen, har tegneopgaver med, og styrer slagets gang.


Mellem møderne vil der være “lektier”, således det sikres at tusserne også kommer i brug når I forlader lokalet.  Forudsætning 


➤ Netværket har begrænsning på 10 deltagere, og det forventes, at møderne i netværket prioriteres.


Mødedatoerne bliver meldt ud allerede i starten af året. Det er en forudsætning, at man aktivt deltager i møderne og ligeledes til hvert møde medbringer et par af sine “mesterværker”.


Netværket finder sted i Silkeborg. Pris 

➤ 6.000 kr. pr. deltager (+ moms, hvis det er firmabetalt).
Prisen er inkl. kaffe og snacks. Målgruppe 


➤ Alle der aktivt arbejder med grafisk facilitering som en del af sin arbejdsdag – og ønsker et forum, hvor man kan sparre med andre facilitatorer.  


Alle er velkommen - vi kan alle lære og blive klogere!Kontakt mig


Du er altid velkommen til at tage kontakt ved mig - både ved tilmelding og spørgsmål. 

 

✉️ Mail til Karina@sigdetmedstreger.dk eller tlf. 3133 3490